General

Avui a les 20h, el regidor de Benestar Social de l’Ajuntament de Roses, Marc Danés, oferirà al Teatre Municipal la xerrada col·loqui “Resposta dels serveis socials de Roses a la crisi actual”. L’acte serà obert a tothom que estigui interessat en conèixer millor els serveis i recursos que el consistori destina actualment a prestacions socials, tant les associacions i entitats de caire social del municipi, com totes aquelles persones que estiguin interessades a conèixer de més a prop quines són les tasques desenvolupades en aquest àmbit en el municipi.

La conferència comptarà amb una primera part en que es presentaran el conjunt d’actuacions i línies d’ajut que es pretesen des de l’Ajuntament, així com les principals dades dels serveis amb els que compta l’àrea. La xerrada també servirà per a explicar els projectes que es preveuen impulsar properament des de l’Àrea de Benestar Social de l’Ajuntament.

L’acte finalitzarà amb un torn obert de paraules per tal que el públic assistent pugui formular les seves consultes i inquietuds respecte les qüestions exposades.


Comments are closed.