GeneralTaula d'Inclusió

KSAMEU és un projecte socioeducatiu engegat per la Fundació privada Sant Vicenç de Paül l’any 2007, a partir de la reflexió sobre la necessitat de millorar l’oferta de recursos lúdics i educatius per adolescents i joves a la ciutat de Figueres.

El projecte socioeducatiu Ksameu té com a objectius prioritaris acollir i acompanyar adolescents i joves en el seu propi itinerari personal, posant esforç de manera especial en l’educació en la responsabilitat, a través de d’una metodologia de contracte fonamentada en els drets i deures.

Ksameu és un recurs que funciona de dilluns a divendres fora de l’horari escolar. Aquest té segmentats els grups d’atenció en funció de l’edat dels adolescents i joves participants. Els curs 2011-2012 van participar-hi una quarantena de joves, que van comptar amb el suport de dos educadors/es i 12 persones voluntàries.

L’any 2011 Ksameu va rebre el premi de la Fundació Carulla en reconeixement a la tasca educativa que desenvolupa i per la seva contribució a la cohesió social a Figueres.

Comments are closed.