General

El proper dia 17 d’abril tindrà lloc una nova sessió de treball de l’any 2013 de la Taula per a la Inclusió social de l’Alt Empordà. La Taula és l’espai de representació de les entitats del tercer sector de la comarca i durant el procés d’elaboració i implementació del Pla d’Inclusió també funciona com a espai de participació de referència.

La sessió servirà per continuar treballant el document del Pacte per a la Inclusió i la Cohesió social de l’Alt Empordà que ha de ser la base del futur Pla d’Inclusió. Durant els darrer mes i mig, tan la Taula per a la Inclusió, com el Comitè executiu del Pla, han fent aportacions a aquest document, que fixa les principals necessitats i objectius a assolir en matèria d’inclusió social a la comarca. Durant les properes setmanes hi ha prevista l’aprovació definitiva del Pacte per a la Inclusió per part del Comitè Directiu del Pla.

Aquesta sessió també servirà per definir la proposta formativa que les entitats de la Taula estan desenvolupant, amb el suport de la Fundació per al Desenvolupament Comunitari. Aquest procés de treball, generat en el marc de treball de la Taula, té previst que conclogui amb una activitat formativa durant els mesos de maig i juny d’enguany.

En aquest enllaç podeu consultar l’ordre del dia de la reunió. Totes les entitats socials i cíviques de la comarca que tingueu interès a conèixer aquest espai de participació i a formar part del procés d’elaboració del Pla d’Inclusió i Cohesió Social de la comarca esteu convidades a assistir-hi. Us recordem la data: 17 de d’abril, a les 10:30h. a la sala de Plens del Consell Comarcal (c. Nou, 48 -Figueres).

Comments are closed.