General

Aquest dijous, 30 de maig, s’inicia el Curs de formació obert a les entitats cíviques i socials de la comarca de l’Alt Empordà organitzat per la Taula per a la Inclusió i la Cohesió social.

Aquest curs formatiu està obert al conjunt de les entitats de la comarca i centrarà l’atenció en diversos aspectes que poden ser d’interès per a la gestió d’aquestes organitzacions del tercer sector. Les 4 sessions previstes els dies 3o de maig, el 6, el 13 i el 20 de juny se celebraran al matí de 9 a 11:30 a Figueres, a la sala de plens del Consell Comarcal, i se centraran en les temàtiques següents:

1) 30 de maig. Coneixement de les entitats, a càrrec de Josep M. Navarro i Mercè Zegri de la Fundació Desenvolupament Comunitari.
2) 6 de juny. Voluntariat, a càrrec de Josep M. Navarro i Mercè Zegri de la Fundació Desenvolupament Comunitari.
3) 13 de juny. Comunicació, a càrrec d’Elena Rovira, periodista i consultora en comunicació de FDC.

4) 20 de juny. Finançament, a càrrec de Ramon Pascual,  Director del Coop57, Jordi Ibañez, responsable de l’Oficina Fiare Barcelona i Xavi Rubio, Director de Fiare.

Encara sou a temps de formalitzar la inscripció. Si us interessa el curs,  cal enviar un correu electrònic a l’adreça ssocials@altemporda.org, indicant el nom de l’entitat, el nom de les persones que hi assistiran, i les sessions a les que voleu assistir.

Un programa més detallat de les sessions el podeu descarregar en aquest enllaç.

Comments are closed.