Taula d'Inclusió

La Taula per a la Inclusió i la Cohesió social organitza per als propers dijous 30 de maig, i 6, 13 i 20 de juny un Curs de formació obert a les entitats cíviques i socials de la comarca de l’Alt Empordà.

Un dels objectius de la Taula per a la Inclusió és el de compartir recursos entre entitats per tal de millorar l’acció que aquestes duen a terme en el territori. Per aquesta raó s’ofereix aquest curs formatiu obert al conjunt de les entitats de la comarca que centra l’atenció en diversos aspectes que poden ser d’interès per a la gestió d’aquestes organitzacions del tercer sector.

Les 4 sessions previstes se celebraran al matí de 9 a 11:30 a Figueres, a la sala de plens del Consell Comarcal, i se centraran en les temàtiques següents:

1) 30 de maig. Coneixement de les entitats, a càrrec de Josep M. Navarro i Mercè Zegri de la Fundació Desenvolupament Comunitari.
2) 6 de juny. Voluntariat, a càrrec de Josep M. Navarro i Mercè Zegri de la Fundació Desenvolupament Comunitari.
3) 13 de juny. Comunicació, a càrrec d’Elena Rovira, periodista i consultora en comunicació de FDC.

4) 20 de juny. Finançament, a càrrec de Ramon Pascual,  Director del Coop57, Jordi Ibañez, responsable de l’Oficina Fiare Barcelona i Xavi Rubio, Director de Fiare.

Per formalitzar la inscripció cal enviar un correu electrònic a l’adreça ssocials@altemporda.org, indicant el nom de l’entitat, el nom de les persones que hi assistiran, i les sessions a les que voleu assistir.

Un programa més detallat de les sessions el podeu descarregar en aquest enllaç.

 

Comments are closed.