General

La Comissió Permanent del Consell Consultiu de la Gent Gran de l’Alt Empordà va celebrar ahir la seva sessió de treball mensual. Aquest espai de treball està format per 10 vocals representants de Casals i Associacions de gent gran de la comarca que formen part del Consell Consultiu, i té com a principal objectiu executar el pla de treball anual fixat per la seva Assemblea.

Durant la sessió d’ahir es va abordar la preparació de la propera Assemblea General Ordinària del Consell Consultiu d’enguany, que es celebrarà el mes d’abril. En la sessió d’ahir es va fer balanç del conjunt d’actuacions dutes a terme durant l’any 2012 i es va treballar sobre la renovació d’una part de la Comissió Permanent.

Per altra banda, la sessió també va servir per designar el representant del Consell Consultiu a la Taula per a la Inclusió i la Cohesió social de l’Alt Empordà, i esbossar la proposta de les línies de treball per a l’any 2013.

El Consell Consultiu de la Gent Gran de l’Alt Empordà és un organisme creat l’any 2003 pel Consell Comarcal, que té entre els seus objectius la millora de la coordinació entre Casals i Associacions de la Gent Gran de la comarca, i la interlocució entre aquestes i el Consell Comarcal en totes aquelles qüestions que afectin al desenvolupament de la vida de les persones grans del territori.

Comments are closed.