La Direcció General de Joventut del Departament de Benestar Social i Família ha obert les preinscripcions per a les 1.221 places per als 55 camps de treball que s’han organitzat aquest estiu a Catalunya, i a 63 places més per a 35 camps de treball organitzats a la resta de l’Estat.
Els joves d’entre 15 i 29 anys que estiguin interessats en participar-hi poden fer la seva preinscripció a través del web www.gencat.cat/joventut/activitats. El termini acaba el proper 3 de maig.
L’adjudicació de les places es farà mitjançant un sorteig públic davant notari, que tindrà lloc el proper 8 de maig a Loteria de Catalunya. A l’hora de fer la preinscripció, cada jove podrà escollir fins a cinc preferències, i el sorteig establirà l’opció assignada.
L’estada en un camp de treball té una durada de 15 dies en què es participa desinteressadament en un projecte de millora de caire mediambiental, social, de recuperació del patrimoni arquitectònic o d’intercanvi cultural. L’allotjament pot ser en cases de colònies, en tendes de campanya, o en instal·lacions habilitades expressament.
 L’oferta de camps de treball permet escollir entre activitats organitzades a Catalunya i a fora de Catalunya, a un total de 52 estats repartits per Europa, Amèrica, Àfrica, Àsia i Oceania.

Comments are closed.