AgendaCiutadaniaEmpresesEntitats socialsEstudiants, Escoles i InstitutsMitjans de Comunicació

El passat 4 de gener es va presentar la primera edició del Biciatló sense fronteres, en un acte celebrat a la Rambla de Figueres. Aquest esdeveniment solidari, que es celebrarà el proper 22 de juny, està organitzat per l’entitat sense ànim de lucre Bicicletes sense Fronteres amb la col·laboració de l’Ajuntament de Figueres i la Fundació Vicente Ferrer, i servirà per recollir i apadrinar 2.000 bicicletes que s’entregaran a persones amb risc d’exclusió social. La Bicatló tindrà diferents recorreguts: un per a famílies, una pedalada popular i un per a esportistes, ja que inclourà la 3ª prova del circuit Scott Marathon MTB by BEST.

L’acte de presentació de la Biciatló també va servir per fer entrega de quatre bicicletes als Serveis Socials del Consell Comarcal de l’Alt Empordà per a nens i nenes de 10 a 13 anys i 5 més a l’entitat figuerenca Ksameu.

L’entitat Bicicletes sense Fronteres va néixer l’abril de 2012 com a iniciativa d’inserció sociolaboral que té per objectiu recollir i reciclar bicicletes, i posteriorment donar-les a persones que les puguin necessitar, majoritàriament gent sense recursos que les utilitzen per anar a treballar, i també a nens amb risc d’exclusió social. Fins al moment l’entitat ha entregat un miler de bicicletes arreu del món.

Comments are closed.