General

La Fundació Agrupació Mútua i la Fundació Pere Tarrés organitzen la Jornada “Envelliment, Salut i Societat al 2030” per debatre des de diferents perspectives els models familiars, de jubilació, de salut, d’autonomia i dependència i els recursos necessaris per a un envelliment actiu de la població més gran.

Aquesta jornada se celebrarà el proper 21 de març al Caixaforum de Barcelona. Si teniu interès a participar-hi, podeu consultar el programa i horari en aquest enllaç.

L’envelliment actiu és una de les prioritats de l’àrea de Benestar del Consell Comarcal.  Enguany professionals de l’equip participen en programa-pilot “Més Grans”, que s’emmarca en les activitats de l’Any Europeu de l’Envelliment Actiu i de la solidaritat intergeneracional, i que té com a finalitat afavorir l’intercanvi i la solidaritat entre generacions (hi participen persones de més de 55 anys, pares i/o mares i infants), tot promovent experiències de suport familiar a la comarca que generin un valor social afegit. Podeu consultar les activitats d’aquest programa-pilot en aquest enllaç.


Comments are closed.