AgendaCiutadaniaEntitats socialsEstudiants, Escoles i InstitutsMitjans de Comunicació

L’Associació Comunitària Anti-SIDA de l’Alt Empordà (ACAS) durà a terme durant tot el dia d’avui una parada informativa, a la Plaça de l’Ajuntament de Figueres, per tal de sensibilitzar entorn el treball  de prevenció i suport sobre la problemàtica associada al VIH/Sida, que du a terme l’entitat gironina. Els voluntaris d’ACAS repartiran material informatiu i preventiu.

Cada 1 de desembre, Dia Mundial de la SIDA, persones de tot el Món uneixen esforços per generar una major consciència entorn les conseqüències del del virus de la SIDA i mostrar la solidaritat internacional davant la pandèmia. Aquest esdeveniment ofereix una de les oportunitats més clares per donar a conèixer la situació i impulsar avanços en matèria de prevenció, tractament i atenció als afectats.

Segons dades  de l’Organització Mundial de la Salut (OMS) el VIH continua sent un important problema de salut pública mundial, després d’haver cobrat més de 36 milions de vides fins l’actualitat. L’any 2012 hi havia uns 35 milions de persones infectades pel VIH, sent l”Àfrica subsahariana, on un de cada 20 adults està infectat pel VIH, la regió més afectada.

Comments are closed.