General

L’àrea de Benestar participa aquesta setmana en el seminari “Economia creativa com a enllaç entre cultura i desenvolupament” que se celebra a la ciutat eslovena de Ljubljana, en el marc del projecte europeu Award (Awareness Raising and Education for Development and Culture).

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà és un dels socis del projecte Award, finançat per la Direcció General per al Desenvolupament i la Cooperació de la Comissió Europea, que està en marxa des de l’any 2012 i té com a finalitat la sensibilització dels agents locals i els organismes europeus sobre la rellevància de la diversitat cultural i la cooperació per al desenvolupament.

Els altres socis del projecte són l’ENTP (Bèlgica); l’Ajuntament d’Almera (Països Baixos): l’Ajuntament de Harlow (Gran Bretanya); The Peace Institute (Eslovència); L’Associació Cultural Les Recontres (França) i l’Ajuntament de Ljubljana (Eslovència).

Si teniu interès a conèixer amb més detall el projecte Award i el programa del Seminari podeu accedir a aquesta informació mitjançant aquest enllaç.

Comments are closed.