AdministracionsCiutadaniaEmpresesMitjans de Comunicació

L’ajuntament de Castelló d’Empúries ha posat en marxa un projecte d’atenció sociosanitària i de suport a les persones grans mitjançant el finançament dels Plans d’Ocupació del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Aquest finançament permetrà la contractació de 4 treballadors/es familiars durant 6 mesos, en situació d’atur, que es faran càrrec de visitar les persones de 75 anys o més que viuen soles al municipi, per tal de valorar aspectes psicosocials i les seves necessitats.

Aquests professionals també tindran entre les seves tasques assessorar sobre els serveis que es presten a la gent gran des de les diverses administracions, oferiran suport i acompanyament segons les necessitats i derivaran persones als serveis socials municipals, si els cal una atenció més especialitzada.

La subvenció del SOC també facilita una formació específica per a les persones contractades que assistiran a un curs homologat de geriatria (120 hores) que els permetrà millorar la seva ocupabilitat en el mercat de treball.

Comments are closed.