AdministracionsCiutadaniaEstudiants, Escoles i InstitutsMitjans de ComunicacióProfessionals àmbit social

L’àrea de Joventut del Consell Comarcal ha posat en marxa la 17a Campanya d’Alimentació Saludable per als i les joves de la comarca, adreçada a tots els centres de secundària de l’Alt Empordà, que es durà a terme del 23 de gener al 15 de maig de l’any vinent a l’Escola d’Hosteleria, tots els dijous.

Aquesta campanya, que compta amb el suport de la Secretaria General de Joventut de la Generalitat, la Diputació de Girona i l’Escola d’Hosteleria de l’Alt Empordà, ha renovat els seus continguts i té com a objectiu informar i sensibilitzar els i les joves sobre els habits alimentaris saludables i aprofundir en la importància de l’alimentació, la dieta i la nutrició en totes les edats.

Les sessions inclouen dues xerrades, un taller pràctic de cuina i nutrició i un dinar pedagògic a l’Escola d’Hosteleria. Aquesta iniciativa forma part del projecte Salut Jove del Consell Comarcal i està adreçada principalment als alumnes de 3r i 4t d’ESO (14-16 anys) dels centres de secundària públics, concertats i privats de la comarca.

Està previst que en aquesta edició participin més centres i alumnes que l’any anterior. En total, 8 Instituts i 2 centres concertats de secundària, 26 professors i 460 joves de la comarca participaran en aquesta iniciativa. En aquest enllaç podeu accedir al fulletó de la 17a Edició de la Campanya d’Alimentació Saludable per als i les joves de la comarca.

Comments are closed.