GeneralPla d'InclusióTaula d'Inclusió

El proper dia 20 de febrer tindrà lloc la primera sessió de treball de l’any 2013 de la Taula per a la Inclusió social de l’Alt Empordà. La Taula és l’espai de representació de les entitats del tercer sector de la comarca i durant el procés d’elaboració i implementació del Pla d’Inclusió també serà l’espai de participació de referència.

En aquesta sessió es presentarà el procés de treball del Pla d’Inclusió i Cohesió Social de la comarca en els propers mesos i es compartirà amb les entitats el primer Informe Social de la comarca, elaborat conjuntament per les entitats i el Consell Comarcal. Després de la sessió de treball es durà a terme un acte de presentació pública de la Taula per a la Inclusió.

En aquest enllaç podeu consultar l’ordre del dia de la reunió. Totes les entitats socials i cíviques de la comarca que tingueu interès a conèixer aquest espai de participació i a formar part del procés d’elaboració del Pla d’Inclusió i Cohesió Social de la comarca esteu convidades a assistir-hi. Us recordem la data: 20 de febrer, a les 10:30h. a la sala de Formació del Consell Comarcal (c. Nou, 48 -Figueres).

Comments are closed.