AdministracionsÀrea de BenestarCiutadaniaMitjans de ComunicacióProfessionals àmbit social

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà s’ha adherit al Protocol d’execució que coordina les actuacions per desnonament o execució hipotecària promogut per l’Associació Catalana de Municipis i Comarques, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i altres institucions.

Aquest Protocol té com a objectiu coordinar l’actuació judicial amb el conjunt d’institucions per tal de posar en marxa totes les actuacions que ajudin a millorar la situació de les persones que es trobin afectades per un procediment de desnonament, execució hipotecària o similar i estiguin en situació de vulnerabilitat social.

El Protocol identifica les circumstàncies en què es considera que es produeix una situació de vulnerabilitat social o hi concorren factors de risc social.

Els Serveis Socials del Consell Comarcal elaboraran en aquests casos un informe d’avaluació sobre la situació en què es troba la família afectada, indicant les mesures adoptades o proposades per tal que el Jutjat pertinent disposi el que correspongui en el procediment inciat.

L’Ajuntament de Figueres també s’ha adherit a aquest Protocol.

Comments are closed.