AdministracionsÀrea de BenestarCiutadaniaMitjans de ComunicacióProfessionals àmbit social

El segon grup de famílies que ha estat acollit a l’Espai de Formació per a Famílies de l’Àrea de Benestar del Consell Comarcal va finalitzar ahir les sessions de treball.

L’Espai de Formació per a Famílies és un espai de treball grupal innovador adreçat a pares, mares i persones acollidores que ofereix suport, informació i reflexió sobre l’exercici del rol parental.

Un total de 10 famílies han participat en aquesta segona edició de l’Espai que es va posar en marxa el 18 de setembre passat.

La novetat d’aquesta edició ha estat la incorporació de 5 sessions de treball conjuntes entre pares i fills (infants i adolescents). La metodologia de treball ha estat flexible per tal d’atendre les necessitats específiques del grup en el qual s’han treballat, entre d’altres, les temàtiques següents: 1) La cohesió del grup; 2) El trencar etiquetes i estereotips; 3) Les normes, límits i la resolució de conflictes; 4) Les emocions.

La valoració tant dels participants com dels professionals ha estat molt positiva. L’objectiu és posar en marxa un nou grup de famílies el primer trimestre de l’any 2014.

Si teniu interès a conèixer amb més detall aquest recurs podeu accedir a la informació publicada en aquest enllaç.

Comments are closed.