AdministracionsAgendaÀrea de BenestarCiutadaniaEntitats socialsMitjans de ComunicacióPla d'InclusióTaula d'Inclusió

La Taula per a la Inclusió i la Cohesió social de l’Alt Empordà ha celebrat aquesta setmana la darrera reunió plenària de l’any, que ha servit per avançar en la concreció de les accions a curt termini previstes en el Pla per a la Inclusió de l’Alt Empordà 2013-2016.

Durant la darrera setmana del mes de novembre es varen reunir 3 dels grups de treball creats per a treballar les accions responsabilitat de la Taula, incloses dins el Pla per a la Inclusió. El primer grup de treball està abordant la definició i posada en funcionament d’un espai web que reculli informació de les entitats que participen a la Taula per a la Inclusió de l’Alt Empordà, i dels projectes que treballen amb voluntariat més destacats. Està previst que aquesta sigui activa a finals del mes de març vinent. Un segon grup de treball està preparant una Jornada comarcal del Voluntariat social, que  inclourà una sessió tècnica de treball amb professionals i voluntaris d’entitats, i activitats lúdiques adreçades a diferents col·lectius de població per tal de sensibilitzar sobre la importància del voluntariat. El tercer grup de treball, esta dissenyant una recerca per aprofundir en el coneixement de les necessitats sociosanitàries i l’oferta de serveis existents actualment a la comarca, per tal de millorar la prevenció i la detecció de persones en situació social vulnerable que requereixen recursos sociosanitaris.

Els assistents a la sessió de la Taula varen validar el treball fet en el sí dels grups de treball, i es varen emplaçar a continuar-hi treballant per tal d’assolir les accions durant el primer semestre de l’any 2014.

Comments are closed.