GeneralTaula d'Inclusió

Aquest matí s’ha presentat públicament als mitjans de comunicació la Taula per a la Inclusió i la Cohesió Social de l’Alt Empordà. La Taula és l’espai de representació de les entitats del tercer sector de la comarca i és l’espai de participació de referència del procés d’elaboració i implementació del Pla d’Inclusió de la comarca.

La Taula per a la Inclusió ha presentat el primer Informe Social de la comarca, elaborat conjuntament per les entitats i el Consell Comarcal. Un document que s’elaborarà cada any i que té com a finalitat presentar les dades més recents sobre els recursos i serveis que les entitats i l’administració supralocal ha prestat en l’àmbit social a la comarca.

Els portanveus de la Taula per a la Inclusió han fet una crida a la participació al conjunt d’entitats socials i cíviques de la comarca per tal de ser presents en aquest espai de debat i treball conjunt que, al llarg de l’any 2013 participarà en l’elaboració del Pla d’Inclusió, crearà un Banc de Recursos per promoure la cooperació entre entitats i definirà un projecte compartit per promoure accions concretes en el territori.


Comments are closed.