AdministracionsAgendaÀrea de BenestarCentres de Recerca i UniversitatsCiutadaniaEmpresesEntitats socialsEstudiants, Escoles i InstitutsMitjans de ComunicacióPla d'InclusióProfessionals àmbit socialTaula d'Inclusió

La sala d’Exposicions del Consell Comarcal de l’Alt Empordà acollirà des del 16 de gener fins al 30 d’aquest mes una exposició en què s’exhibiran les propostes i idees presentades a la primera edició dels Premis Inclusió Social així com els projectes guardonats.

Aquesta iniciativa té com a finalitat mostrar la diversitat de propostes que han plantejat entitats i ciutadans de la comarca per  millorar les condicions de vida de la població més vulnerable.

El proper 29 de gener a les 18:00 h. es farà a la seu del Consell Comarcal l’acte de lliurament del Premi Inclusió 2013 al projecte La Cuina, Cooperativisme a foc lent, presentat pel Col·lectiu Eines integrat per Mireia Vehí, Carla Alsina i Christel Keller, i l’Accèssit atorgat a l’Associació El Tamariu pel projecte laboral El Tamariu-Reciclatge de Paper. Ambdós projectes es desenvoluparan aquest any 2014 a la comarca.

Els Premis Inclusió Social són una iniciativa promoguda pel Pla per a la Inclusió i la Cohesió Social de l’Alt Empordà 2013-2016, impulsada per l’àrea de Benestar del Consell Comarcal.

Els Premis tenen com a finalitat fer emergir a la comarca propostes innovadores en l’àmbit de la inclusió i la cohesió social i finançar projectes a desenvolupar en el territori.

Comments are closed.