AdministracionsCentres de Recerca i UniversitatsCiutadaniaEntitats socialsEstudiants, Escoles i InstitutsMitjans de ComunicacióProfessionals àmbit social

Els propers dies 13 i 14 de febrer es celebraran les III Jornades sobre l’Infant, organitzades per l’Observatori dels drets de la infància i la Comissió d’Infància de Justícia i Pau. Amb motiu de la commemoració dels 25 anys de la Convenció de les Nacions Unides sobre els Drets de l’infant, dels 35 anys de l’Any internacional de l’infant, els 5 anys de la Crida Mundial a favor de la infància, les III Jornades Catalanes sobre l’Infant giraran entorn 4 blocs temàtics:

– Responsabilitat social de la Família envers la infància i l’adolescència.

– Responsabilitat social de l’Escola envers la infància i l’adolescència.

– Responsabilitat social del Lleure envers la infància i l’adolescència.

– Responsabilitat social de la ciutadania envers la infància i l’adolescència.

Les jornades seran el punt de tancament d’un procés de reflexió que es va iniciar al setembre de 2013 amb el treball previ de quatre seminaris vinculats als quatre blocs temàtics esmentats.

La ponència inaugural, a càrrec del Sr. Jorge Cardona, catedràtic de Dret Internacional Públic de la Universitat de València i membre del Comitè dels Drets de l’Infant,  girarà entorn “L’Interès superior de l’Infant”. Podeu consultar la resta del programa en aquest enllaç.

Comments are closed.