Aquest matí tindrà lloc la jornada Mirades plurals. La gestió de la diversitat des del territori a la seu del Consell Comarcal, el programa de la qual podeu consultar en aquest enllaç.
Aquesta Jornada, que forma part de l’intercanvi d’experiències del Projecte Europeu Labour Plus, té com a finalitat compartir coneixement i innovar en relació a la gestió de la diversitat a partir d’actuacions i aprenentatges en curs en diversos territoris.
La jornada està oberta als agents locals de la comarca i està orientada a promoure el coneixement sobre la gestió de la diversitat intercultural a escala local des de diferents àmbits d’intervenció: l’educació, el benestar social, la salut, la cultura, la participació i el teixit associatiu, l’esport i els mitjans de comunicació.
En el decurs de la jornada es projectarà l’audiovisual i es presentarà i distribuirà la publicació Mirades plurals. La gestió de la diversitat a l’Alt Empordà, en què han participat diversos agents de la comarca: l’Institut públic de La Jonquera; el Servei Jove de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, els serveis socials bàsics del Consell Comarcal, l’Àrea de Ginecologia i Pediatria de l’Hospital de Figueres, el Festival Ingràvid de Cultura Contemporània de l’Empordà, la Xarxa de Convivència de Roses, el Club Esportiu Juncària i Tramuntana TV.
El projecte Labour Plus està cofinançat per la Comissió Europea (Interreg IVC) i es va posar en marxa l’any 2012. L’àrea de Benestar del Consell Comarcal, que lidera els continguts del projecte, participa juntament amb deu socis europeus en aquesta iniciativa: Ajuntament de Nieuwegen (Països Baixos), Província de Padua (Itàlia), ENTP (European New Towns & Pilot Cities Platform), Universitat de Latvia (Letònia), Antwerp Centre for Minorities (Bèlgica), Ajuntament de Nagykállo (Hongria), Mittelhessischer Bildungsverbaud (Marburg, Alemanya), Agencia de Desarrollo (Santa Cruz de Tenerife), Newry and Mourne District Council (Gran Bretanya) i l’Administració Regional de Sofia (Bulgària).
Si us voleu inscriure, encara hi sou a temps. Ho podeu fer per correu electrònic (ssocials@altemporda.cat) o per telèfon (972 67 70 50).